Facebook és una de les plataformes de xarxes socials més populars on podeu compartir les vostres fotos, vídeos, visualitzacions i opinions publicant a la vostra cronologia. Fins i tot podeu agradar, comentar, desar enllaços o publicacions sempre que us trobeu amb un títol interessant o amb la darrera foto penjada del vostre amic, etc. Facebook busca l’atenció de milers de milions de persones a tot el món. Com que ofereix un accés fàcil a l'usuari, la gent és addicta a aquesta plataforma de xarxes socials.
Aquí teniu informació important sobre les vostres fotos. Coneixíeu un grup de fotos que actualment es mostren a la secció privada "Sincronitzat" o "Sincronitzat des del telèfon" de les vostres fotos de Facebook? Facebook eliminarà aquestes fotos secretes que ni l’usuari de Facebook desconeixia.

Aquest grup secret de fotos existia des del 2012 al vostre perfil de FB, però probablement no en sabíeu ni ho oblidàveu. El 2012, Facebook va llançar una funció de sincronització de fotos opcional que carregava automàticament les fotos del vostre telèfon a un àlbum privat. La companyia volia facilitar que compartiu aquestes fotos en línia més endavant.
A principis d’any es van traslladar a Moments, una nova aplicació de Facebook. Facebook va llançar una aplicació independent Moments per als usuaris de FB el juny del 2015 per ajudar els usuaris a realitzar una funció de sincronització automàtica similar. L’aplicació agrupa les teves fotos en funció de qui hi ha i quan es van fer. En un sol toc, podeu enviar les vostres fotos als amics adequats. Llavors, els amics poden afegir les seves fotos al moment. Ara, tothom té totes les fotos que heu fet juntes. A continuació es detallen les seves característiques:
• Mantingueu totes les fotos organitzades en un sol lloc privat
• Envieu diverses fotos alhora; no cal enviar missatges de text ni enviar-los per correu electrònic
• Cerca per trobar fotos de tu mateix, dels teus amics, de llocs i molt més
• Deseu les fotografies que altres persones us envien a la càmera del telèfon
• Si voleu, compartiu una presentació de diapositives dels vostres moments a Facebook
Si voleu conservar totes aquelles fotos que Facebook esborraria, només heu de descarregar "Moments”Des de Playstore o fent clic descarregar enllaç aquí.

Si no voleu Moments, descarregueu aquestes fotos directament al vostre ordinador des del vostre perfil de Facebook abans juliol 7,2016. Aquí teniu informació important que us ajuda a descarregar fotos sincronitzades a Facebook.
Quan activeu la sincronització de fotos, les fotos del mòbil es desaran en una secció privada de les vostres fotos de Facebook. Podeu compartir les fotos sincronitzades a la vostra cronologia des de l’ordinador d’escriptori.
Per baixar una foto que heu sincronitzat:
- Vés al teu perfil
- feu clic fotos
- feu clic Sincronitzat des del telèfon
- Feu clic a la foto que vulgueu descarregar
- feu clic opcions a la part inferior de la foto i seleccioneu Descarregar.
Preneu mesures abans que Facebook ho faci.
