Decembro 18, 2017

Facebook Enkondukas Funkcion "Dormi" Por Provizore Mutigi Viajn Ĝenajn Amikojn

Ni ĉiuj havas tiun unu Facebook-amikon, kiun ni trovas sufiĉe ĝena, ĉu pro tio, ke ili etikedas nin en ĉiu afiŝo de ili, aŭ ĵaluzigas nin per afiŝado de bildoj de iliaj senfinaj feriaj vojaĝoj, aŭ iu ajn alia kialo. Tamen prefere ol trairi la socian doloron de senamika iu, Facebook jam proponis manierojn resti amikoj kun ili, permesante kaŝi iliajn afiŝojn tute de nia templinio. Sed nun la kompanio pri sociaj retoj lanĉas similan funkcion iom malpli severan - provizore malsekvigu iujn el viaj ĝenaj amikoj dum 30 tagoj.

Facebook-Dormi-Trajto.

Jes, Facebook nun donas al vi manieron bati la mutan butonon de viaj amikoj per sia nova "Dormi" trajto. Kaj la bona parto estas, ke koncernaj homoj ne informiĝos pri tio, ke vi ankaŭ premis la butonon "Dormi".

“Kun Snooze, vi ne bezonas malsekva aŭ malamika konstante, prefere simple ĉesu vidi ies afiŝojn dum mallonga periodo, "la kompanio diris en deklaro. La homoj, Paĝoj kaj grupoj, kiujn vi dormetas, ne estos sciigitaj kaj la agordo povas esti malfarita iam ajn.

Esence la funkcio "Dormi" estas doni al homoj kontrolon pri sia Novaĵfluo, por ke ili restu ligitaj kun la rakontoj, kiujn ili trovas plej gravaj. Fakte, la funkcio Snooze estas unu el pluraj lastatempaj ŝanĝoj faritaj kadre de klopodo "fari Facebook pli pri socia interagado kaj malpli pri pasigi tempon", laŭ la Facebook blog.

Facebook-Dormi-Trajto (1)

Vi povas aliri la funkcion Snooze, alklakante la falmenuon dekstre de la nomo de amiko / paĝo / grupo, vi volas silentigi. Ĝi venas kune kun la malsekva opcio. Ĝi ekfunkciis jam, sed eble necesus iom da tempo por atingi ĉiujn 2 miliardojn da uzantoj de Facebook.

Pri la aŭtoro 

Chaitanya


{"email": "Retpoŝta adreso nevalida", "url": "Reteja adreso nevalida", "required": "Bezonata kampo mankas"}