Settembru 3, 2022

Hur får man mer jħobb f'Instagram? [10 hacks ta' tkabbir ta' Instagram]

Nästan alla som använder Instagram vill få fler jħobb på sina inlägg. Men hur gör man för att öka antalet jħobb och varför är många jħobb viktigt? Instagram är en bilddelningsplattform som blir mer och mer populär varje dag och med nya funktioner som videodelning och live-streaming kommer antalet användare på Instagram bara att bli större.

Att sticka ut ur mängden och få fler jħobb på Instagram kan vara svårt om du inte vet vad du gör fel och vad som är viktigt när du lägger upp nya inlägg. Här nedan har vi samlat 10 nyttiga tips som kommer att göra dina inlägg mer populära och leda till att du får fler jħobb.

Hur fungerar Instagrams algoritm?

Något som väldigt få Instagram användare tänker på är hur dina inlägg sprids utöver det du själv gör för att andra ska se dina bilder och videor. Instagram har en algoritm som automatiskt visar upp populära inlägg för användare som inte följer dig och det är denna funktion som du vill utnyttja så mycket som möjligt för att få fler likes.

Om du lägger upp rätt typ av inlägg, med en tydlig målgrupp med rätt hashtags kommer användare som inte följer dig att se dina bilder dyka upp i deras sökruta eller som rekommendationer när de tittar på Reels. Dina befintliga följare gillar dina bilder för att de följer dig men det är de andra användarna på plattformen som du vill nå. Ju fler personer som ser dina inlägg, desto fler chanser har du att få fler jħobb.

Varför är det viktigt att få fler jħobb på Instagram?

Det som är allra viktigast för Algoritmu ta' Instagrams är hur populära inlägg är. Ett Instagram inlägg med hundra till tusen jħobb sprids snabbare och visas för fler än en bild elr video med fem till tio jħobb. Du behöver alltid försöka att få så många jħobb på Instagram som du kan, för att utnyttja den automatiska spridningen som Instagram sköter bakom kulisserna.

Eftersom jħobb är så viktiga för att synas på andra användares flöde och rekommendationer bör du lägga lite tid på att finjustera och redigera alla inlägg du lägger upp på rätt sätt. Följ våra tips här nedan och du kommer att se en snabb ökning av dina likes och få mer spridning av det innehåll du delar på Instagram.

1. Gör ditt konto offentligt

Det första och viktigaste tipset är att se till att ditt Instagram konto är offentligt. At ha ett offentlig Instagram konto gör det möjligt för personer som inte följer dig att se dina inlägg i sit flöde. Har du ett privat konto kan endast personer som följer dig se dina inlägg, vilket markant begränsar hur många likes du kan få på din senaste bild eller video.

För att ändra ditt konto från privat till offentligt öppnar du Instagram appen och klickar på din profil. Klicka på menyknappen som har tre parallella linjer. Välj sedan inställningar och klicka på sekretess. Taħt konto-sekretess kan du välja att göra ditt konto offentligt eller privat. Se till att du har ställt in kontot som offentligt och du är redo för att få fler jħobb.

2. Använd endast bilder av hög kvalitet

När du väljer vilka bilder du ska lägga upp på Instagram är det viktigt att du inte använder suddiga bilder eller bilder av väldigt låg kvalitet. Har du en gammal mobil elller en trasig kamera kan det vara smartare att låna en kompis mobil för att ta dina bilder och sedan skicka dem till dig själv för att lägga upp på ditt Instagram konto.

Ett bra tips för att få bättre bilder med nyare mobiler är att använda mobilens kamera-app för att ta dina bilder. Kamera-appen har många fler fotoinställningar och tar tydliga bilder med hög upplösning utan att smeta på automatiska filter som sänker bildkvaliteten. Använd inte Instagrams egen fotofunktion eller andra appar med inbygga filter. Börja alltid med en högupplöst, oredigerad bild och lägg till filter och gör redigeringar i efterhand.

3. Köp några jħobb för att komma igång snabbt

Har du ett nytt Instagram konto eller få väldigt få likes på alla dina inlägg? Då kan det vara smart att köpa jħobb på Instagram via en av de många online-tjänster som kan hjälpa dig med detta. Om du köper jħobb på ett eller flera av dina inlägg kommer Instagrams algoritm att tro att dessa inlägg är populära och börja dela dem i andra användares flöde. Du kan köpa jħobb f'Instagram från till exempel följande hemsidor:

Sollowers

Sollowers är en av de mest populära hemsidorna för dig som vill växa snabbt på sociala medier. Här kan du köpa billiga jħobb på dina inlägg och de levereras riktigt snabbt. Det bästa med Sollowers tjänst är att du själv väljer hur många jħobb du vill ha. De har mängder av paket från 100 jħobb upp till flera tusen jħobb och har väldigt bra priser för sina tjänster. Dehar dessutom en svensk hemsida med information och vanliga frågor.

Köpa jħobb f'Instagram.

InstaGrowing

InstaGrowing är en sida som är väldigt lik Sollowers men riktar sig istället till en internationell publik. Här finns ungefär samma tjänster som på Sollowers med likes på Instagram inlägg i olika antal. Även här sköts leveransen snabbt och du får dina jħobb inom ett par dagar.

4. Använd rätt typ av filter

När du har en högkvalitativ bild, som du har tagit med en bra kamera, är det dags att välja rätt filter att använda. I Instagram kan du välja mellan massor av snygga filter som justerar färgbalans och kontrast i din bild och du kan ävne välja hur stark filtreringen ska vara genom att klicka på filtret du valt en gång till.

Välj det filter som du tycker ser snyggast ut och om du inte kan välja mellan två eller flera, kan du alltid lägga upp din bild med olika filter och fråga dina följare vilken version de tycker är snyggast.

5. Populära och aktuella hashtaggar får fler jħobb

Hashtaggar. De populära Instagram kontonas hemliga vapen. Använd alltid hashtags i dina inlägg för att både göra det lättare för användare att hitta dina bilder och för att ha ett tydligt tema och en målgrupp med dina inlägg. Ett inlägg med flera hashtags i samma tema är alltid mer populärt än ett inlägg med slumpmässigt valda hastaggar eller inte taggar alls.

6. Lägg upp dina inlägg vid rätt tid på dygnet

Det är viktigt att vara medveten om vilken tid på dygnet som dina Instagram följare är mest attiva. Försök att dela din inlägg när flest antal personer sitter med mobilen i handen där du bor. Sen eftermiddag när många sitter på bussen eller tåget hem från jobbet är alltid en bra tidpunkt. Detsamma gäller sen kväll när många ligger i sängen och scrollar på Instagram innan de ska sova. Testa dig fram och lägga upp inlägg vid olika tidpunkter för att se när du får flest jħobb.

7. Tagga din plats i alla inlägg

Om ditt foto är från ett populärt café eller en känd plats bör du alltid använda geotaggar för att koppla ditt inlägg till rätt plats. Även om du inte är på en spell plats kan du tagga staden eller landet du befinner dig i. Många Instagram användare använder sökfunktionen för att se foton från specifika platser och om du har geotaggat din bild rätt kommer den att dyka upp i sökresultaten på den specifika platsen.

En bonus med att använda geotaggar i cafén, på hotell eller andra ställen som drivs av företag är att företagets Instagram konto kan dela ditt inlägg på sin egen sida och ge dig gratis uppmärksamhet och leda flera nya användare till din Instagram profil.

8. Dela dina inlägg på flera plattformar

Instagram är en otroligt populär plattform men det är alltid värt att se till att dina följare på alla sociala medieplattformar får veta att du lagt upp en ny bild på Instagram. Om du har följare som hellre sitter på Facebook, Pinterest eller någon annam plattform kommer de missa ditt senaste inlägg om du inte meddelar dem om ditt senaste inlägg på deras favoritplattform.

Genom att dela dina inlägg på flera plattformar eller bara lägga upp en story eller en länk till ditt senaste Intagram inlägg kan du öka chansen för att få fler jħobb på allt du lägger upp på Instagram.

9. Skriv intressanta eller betydelsefulla bildtexter

När du har valt en högupplöst bild, redigerat bildenm använt ett snyggt filter och valt hastags och rätt geotagg är det bara dags att skriva en bildtext som kommer att väcka intresset hos dina följare. Några populära saker att skriva är korta reviewr om platsen du taggat, en uppdatering om vad som händer i ditt liv elller, den bästa varianten av alla, en intressant fråga.

Ställer du en fråga i ditt inlägg, särskild o, det gäller något precis alla har en åsikt om, kommer du inte bara få likes på din bild, du kan även se fram emot mängder av kommentarer, som också hjälper synasden på flägg flö . Även om Instagram är fokuserat på bilder är det viktigt att inte glömma bort bildtexten.

10. Använd Instagrams annonseringsverktyg för att boosta dina inlägg

Det sista och mest avancerade tipset är att använda dig av annonseringsverktygen i Instagram för att få fler jħobb. Det kostar väldigt lite att betala för att synas på andras flöde i Instagram och om du har ett inlägg du är särskilt stolt över eller bara vill ha fler likes kan du betala en liten summa för att visa upp ditt inlägg som en annons.

Dessa annonser visas som vanliga inlägg i användares flöden men är markerade med en liten “annons”-test. De har även en länk till din profil så att det är enkelt att hitta dina andra inlägg via annonsen. Medan detta är ett relativt billigt sätt att synas mer och få fler jħobb, är det oftast lättare att köpa jħobb helt enkelt då många ogillar att se annonser, även om det är annonser om andra Instagram profiler.

Dwar l-Awtur 

Elle Gellrich


{"email": "Indirizz tal-posta elettronika mhux validu", "url": "Indirizz tal-websajt mhux validu", "meħtieġ": "Qasam meħtieġ nieqes"}