Júla 27, 2020

Metódy na povolenie a zakázanie aplikácie QuickBooks Messenger

Messenger je k dispozícii, keď používate QuickBooks Desktop v režime pre viacerých používateľov. Zariadenie QuickBooks Messenger vám umožňuje byť v kontakte medzi pracovníkmi prihlásenými do podnikového záznamu QuickBooks. Ďalej s týmto messengerom môžu pracovníci hovoriť o akýchkoľvek základných znalostiach spojených s podnikovými znalosťami QB. Ďalej, ak chcete používať QB Desktop v režime pre jedného používateľa, vypnite program QuickBooks Messenger prechodom do segmentu softvéru.

Povoliť aplikáciu QuickBooks Messenger

Aplikácia QuickBooks Messenger sa bežne začína pri prihlásení do QB Desktop. Jednoducho sa prihláste do svojho účtu a dvojitým kliknutím na ikonu uvoľnite Messenger. Budete však môcť ďalej prejsť do záznamu spoločnosti a kliknúť na možnosť „Chatovať so spolupracovníkom“.

Chat aplikácie QuickBooks Messenger

Chat QuickBooks

  • Prvým krokom je výber stratégie chatu QuickBooks na začatie dialógu s opačnou osobou.
  • Aj vy si môžete zvoliť možnosť rozhovoru z okna s upozorneniami, dostanete upozornenie, keď je prihlásená opačná osoba.
  • Správca môže prostredníctvom rozhovoru chatovať s opačnými zákazníkmi Poslať správu prihláseným používateľom z Akcia

Zmeňte dostupný stav

Svoj online môžete striedať tak, aby bol v stoji (ak chcete zobrazovať rušno alebo niečo iným zákazníkom). Prejdite do rozbaľovacej ponuky svojho používateľského mena a vyberte si vhodné postavenie.

Kroky na zakázanie aplikácie QuickBooks Messenger

 Zakážte aplikáciu QuickBooks Messenger

Ak nepotrebujete používať Messenger, deaktivujte zariadenie pomocou schodov uvedených nižšie:

  1. Najskôr otvorte QuickBooks zo zariadenia.
  2. Teraz si vyberte Prepnite do režimu viacerých používateľov.
  3. Musíte sa prihlásiť ako admin.
  4. Potom prejdite do ponuky Súbor a kliknite na utility.
  5. Kliknite na Zakázať Messenger.
  6. Na záver sa odhláste z podnikového záznamu a ešte raz sa prihláste, aby ste vyskúšali, či je chat zakázaný.

Zatvorte súbor spoločnosti pre ostatných používateľov

Zatvorte súbor spoločnosti pre ostatných používateľov

Postupujte podľa schodov, o ktorých sa diskutuje nižšie, aby ste zavreli QuickBooks pre rôznych zákazníkov:

  1. Najskôr musíte otvoriť QB Messenger
  2. Teraz kliknite na Chatujte s kolegom.
  3. Od úvodného spustenia, ktoré stanovuje ciele, cez objavovanie bohatého multimediálneho obsahu a interaktívnych výziev, ktoré preveria vaše zručnosti v reálnom čase. Akcia rozbaľovaciu ponuku, kliknite na Zatvorte súbor spoločnosti pre používateľov.
  4. Ďalej urobte výber zákazníkom, ktorým musíte obmedziť prístup k súboru QuickBooks.
  5. Vyberte možnosť Zavrieť súbor spoločnosti.
  6. Zobrazí sa potvrdzovacie okno. Kliknite na Áno.

O autorovi 

admin


{"email": "Neplatná e-mailová adresa", "url": "Neplatná adresa webovej stránky", "vyžadované": "Chýba povinné pole"}