September 20, 2022

Kriptomat pomaga razvijalcem uresničiti Web3

KriptoRamo gradnik in white-label API pomagata Web3 aplikacijam in storitvam pri vključevanju uporabnikov.

Kriptomat predstavija par orodij, ki razvijalskim ekipam omogočata, da svoje blockchain aplikacije in storitve približajo uporabnikom.

Ekipe vizionarjev po vsem svetu ustvarjajo digitalne bloke, protokole in specifikacije – računalniško kodo, ki bo podpirala Web3 in metaverse.

Vendar obstaja težava. Uporabniki, ki želijo dostop do DeFi aplikacije ali v igri ustvariti NFT avatarje ali vložiti sredstva na spletnem staking mestu, morajo najprej prečkati prepad, ki ločuje današnjo offline finančno realnost od novega ekosistema blockchain digitalnih sredstev. Tudi najbolj inovativna Web3 aplikacija ne more uspeti, če bodoče stranke nimajo denarja na blockchainu. 

KriptoRamp gradnik in white-label API

KriptoRamp je preprost gradnik, ki ga lahko vgradite v spletno mesto ali aplikacijo. Gradnik strankam omogoča nakup in prodajo Bitcoina, Ethereuma in drugih kriptovalut. Prav tako skrbi za varnost, EU KYC zahteve in celo za povratne obremenitve kreditnih kartic.

KriptoRamp je idealna rešitev za vsa podjetja, ki so odvisna od baze strank, ki mora imeti kriptovalute. Založnik spletnih video iger lahko na primer uporabi KriptoRamp kot del registracije, da lahko igralci sodelujejo v in-game žetonski ekonomiji.

Gradnik lahko z nekaj vrsticami kode že v nekaj minutah dodate na katero koli spletno mesto ali aplikacijo.

Kriptomat Cryptocurrency Exchange White Label API je namenjen za projekte z obsežnejšimi potrebami. API razvijalcem omogoča, da v svoja spletna mesta in aplikacije vgradijo borzo kriptovalut z lastnim trženjem. Stranke lahko kupujejo, prodajajo in izmenjujejo kriptovalute, ter celo izkoristijo zmogljiva, a enostavna orodja za investiranje in upravljanje portfelja.

Med aplikacijami in projekti, ki trenutno uporabljajo Kriptomat onramp orodja, so kripto žetoni in kovanci, centralizirane kripto borze, denarnice kriptovalut, igre, rudarski bazeni, NFT platforme, sledilniki portfeljev, crypto-to-crypto storitve, in še več.

O Kriptomat Platformi

KriptoRamp in Cryptocurrency Exchange White Label API sta poslovni rešitvi platforme Kriptomat, ki napredna orodja za investiranje in upravljanje portfelja neposredno omogoča uporabnikom, ki z blockchain tehnologijo ali investiranjem nimajo izkušenj. Druga orodja vključujejo samodejne transakcije, obvestila o cenah, ponavljajoče nakupe in KriptomatPay, rešitev za samozaposlene, podjetnike in influencerje, ki želijo prejemati plačila v kripto.

Kriptomat, vodilna evropska licencirana in regulirana kripto platforma, podpira uporabnike v več kot 20 jezikih ter omogoča nakup, prodajo in trgovanje z več kot 350 priljubljenimi kriptovalutami z ameriškimi dolarji, evri, britanskimi funti in drugimi fiat valutami.

Kriptomat je bila prva evropska borza kriptovalut, ki je pridobila ISO 27001 certifikat varnosti podatkov. Sedež ima v Talinu v Estoniji, poslovalnice pa ima v državah po vsej Evropi.

O nas: Kriptomat je bil ustanovljen leta 2018 in je z uvedbo najpreprostejše platforme v Evropi povzročil revolucijo v svetu kriptovalut. Kriptomat omogoča, da so digitalne finance tako preproste, da lahko vsi in vsepovsod dostopajo do svobode, pravičnosti in zadovoljstva, ki jih predstavlja kripto. Več sto tisoč strank po Evropi in v 120 državah po svetu zaupa Kriptomat platformi pri nakupu, prodaji, menjavi, zaslužku in vlaganju v kriptovalute.

About the author 

Kyrie Mattos


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}